Christoffersen & Weiling Architects ApS, Århus C

Christoffersen & Weiling Architects ApS
Hans Broges Gade 15, st. mf.
8000 Århus C
Midtjylland

Forretningsinformationer

CVR-nr
38522949

Beskrivelse

Vi tænker i helheder og tegner arkitektur med omtanke for fremtiden.
Hvor arkitekturen er vores primære drivkraft er vi samtidig optaget af at skitsere unikke inventarløsninger som en del af vores projekter, og vi fortsætter gerne samarbejdet frem til belysning og møblering.

 1. Krak
 2. degulesider

Firmabeskrivelse
CWA har fokus på det gode samarbejde med vores bygherrer. Vi lover jer en engageret og passioneret proces, med stor faglighed og arkitektonisk kvalitet.

Christoffersen Weiling Architects  har mange års erfaring fra Arkitema Architects, hvor vi har arbejdet med en lang række projekter med store arkitektoniske ambitioner. Denne erfaring fokuserer vi nu i vores fælles projekt: CWA.

Hos CWA designer vi projekter med fokus på æstetik, sanselighed og funktionel holdbarhed. Projekter, der sætter bygherren og arkitekturen i centrum.

CWA har fokus på det gode samarbejde med vores bygherrer.

Vi lover jer en engageret og passioneret proces. Hvis I viser mod og tager imod vores udfordringer, lover vi til gengæld en skræddersyet arkitektur, hvor jeres liv spiller hovedrollen. Vores tilgang til arkitekturen er præget af lige dele ydmyghed og passion og vi er gode til at forstå, prioritere og skabe overblik over de ønsker og muligheder et byggeprojekt kræver. Vores mission er således at sortere og prioritere i jeres drømme, så vi sammen sikrer at drømmen rent faktisk bliver til virkelighed. Samtidig står vi klar med solid rådgivning, når de første og største udfordringer opstår. Vi kan både give små kærlige skub og tage jer ved hånden, når de svære beslutninger skal tages.

Hvordan ser et CWA projekt ud? Vores arkitektur er stærkt inspireret af den skandinaviske designtradition, der bygger på en forståelse for stedets karakteristika, det nordiske lys, rummenes forskellige kvaliteter og en forkærlighed for enkle og klassiske materialer. Løsninger der har en stærk holdbarhed og som er aktuelle også for de næste generationer. For os er arkitekturen ikke kun i dag og i morgen - vores design er altid tænkt med omtanke  for fremtiden. Således designer vi altid et gedigent og vedkommende byggeri, der elsker og tåler larmende og levende børn, store selskaber, kreative arbejdsmiljøer og fremtidige brugere.
Firmabeskrivelse på engelsk
CWA focuses on the good cooperation with our builders. We promise you a committed and passionate process, with great professionalism and architectural quality.
Christoffersen Weiling Architects has many years of experience from Arkitema Architects, where we have worked with a large number of projects with great architectural ambitions. We now focus on this experience in our joint project: CWA.
At CWA we design projects focusing on aesthetics, sensuality and functional durability. Projects that put the developer and architecture into focus.
Stikord:
Arkitekter, Arkitetvirksomhed, Christoffersenweiling
Talte sprog
Dansk, Engelsk, Tysk
Christoffersen & Weiling Architects ApS er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Christoffersen & Weiling Architects ApS!

Del dine erfaringer!

Facebook

Lignende firmaer i nærheden

 1. Hendrik Pontoppidans Gade 18, 4. Th.
  8000  Århus C
 2. Skt.Pauls Kirkeplads 9 B, 2. Sal.
  8000  Århus C
 3. HANS BROGES GADE 39, 3. TH.
  8000  Århus C
 4. BOGENSEGADE 5
  8000  Århus C
 5. SKT.PAULS GADE 11A
  8000  Århus C
 6. KLOSTERGADE 60. BAGHUSET
  8000  Århus C
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder